Na enkele maanden van renovatie is de Bredero aula opnieuw aangepakt.
De aula is kleiner geworden en heeft nu tussen de 20 a 80 zitplaatsen. (deels als vervanging van de familiekamer)
Westgaarde biedt nu alles onder een dak.

D.w.z. uitvaartcentrum, 2 aula’s en diverse rouwkamers.


Familiesuites –
24-uurkamers– in Herdenkingspark Westgaarde


V
oor nabestaanden die voorafgaand aan de uitvaart op elk gewenst moment nog bij hun overleden dierbare willen zijn, heeft Westgaarde nu vier Familiesuites bij de ingang van het Herdenkingspark Westgaarde beschikbaar.
De familiesuites bevinden zich in het compleet gerenoveerde Poortgebouw, bij de entree naar Herdenkingspark Westgaarde. De kamers hebben een gezamenlijke entree, zitruimte, sanitair en een keukenblok met koffie- en theefaciliteiten. De suites zijn enkel toegankelijk voor de familieleden. Om deze ‘eigen plek’ nog perso
onlijker te maken kunnen de nabestaanden foto’s en andere eigendommen meenemen om hier neer te zetten.  
De familiesuites zijn huiselijk ingerichte rouwkamers waar nabestaanden in een intieme omgeving afscheid kunnen nemen. Met een eigen sleutel kunt u op elk moment langskomen. Midden in de nacht of juist diverse keren per dag. Een afspraak maken is niet nodig en men kan zo lang blijven als men wil. Ook kan men hier tot 10 naaste familieleden ontvangen die persoonlijk afscheid willen nemen.

Bij grotere belangstelling kan een officiële condoleance in de avond of voor de plechtigheid of een afscheid vooraf in onze aula worden georganiseerd. In principe wordt de nacht voor de dag van de uitvaart de overledene overgebracht naar het uitvaartcentrum Westgaarde. Het eventueel gewenste afscheid nemen voorafgaand aan de plechtigheid vindt dan plaats in de aula. (bij een crematie- of begrafenisplechtigheid aldaar)