OLVG Oost&West (GPD + IC), Cordaan, Amsta, geestelijk verzorgster(s) (kJ), begraafplaatsen& crematoria, vroegere werkgevers; Anja Spierings-de Weerdt (Kok & Lemkes), executeur testamentair(s) / notaris(sen), diverse Advocatenkantoren, Bewindvoerders, collega’s in het vak en niet te vergeten mijn opdrachtgevers – nabestaanden-  mond- tot -mond- reclame.bedankt

Wat zeggen klanten over (Wim) Hilhorst uitvaartverzorging
Onderstaand enkele brieven- reacties: (om reden van de privacy is de geadresseerde weggelaten) 

Hallo beste Wim, vanaf het eerste gesprek tot en met de laatste handdruk was je er, gaf je informatie, veerde je mee, voelde je mee, dacht je mee en gaf je ruimte. Je hebt de uitvaart toegewijd en zorgvuldig geregeld en verzorgd. Geweldig! Ik kan echt niks bedenken wat er misschien niet zo goed ging. ….. en ……. kijken terug op een prachtige uitvaart. Je hebt een bijzondere indruk nagelaten. Ontzettend bedankt. Hartelijke groet, …….


Beste Wim Hilhorst, het was een prachtig afscheid van mijn moeder, gisteren.
Door de soepele, kordate en professionele organisatie. Daarvoor willen wij je persoonlijk en namens de rest van de familie van … hartelijk voor bedanken.


Beste Wim, wij willen je nog even vriendelijk bedanken voor de goede verzorging bij de uitvaart van mijn Moeder. Klasse was het, niets was teveel. En dat gaf ons een stukje rust. Ik zal je ook zeker aanbevelen aan andere mensen.

Geachte heer Hilhorst,
Wij willen u nogmaals hartelijk bedanken voor de uitstekend verzorgde dag. U heeft aan alle dingen gedacht en het is waardig en respectvol geweest. Erg fijn dat u de moeite hebt gedaan om uw vrije dag te verzetten. Alle aanwezigen kijken met een goed gevoel terug op een mooi afscheid.


Dag, Wim,
Ik wil je neen hartelijk bedanken voor het regelen van de mooie crematie van mijn vrouw ….. Dit namens mij en de jongens.  Groet …

Beste Wim,
Wat was het een goed afscheid gister, echt passend bij wie Barry was. Heel hartelijk dank voor je begeleiding in dezen.
Je voelt uitstekend aan wat we nodig hebben, dat is heel fijn. Alle goeds en hartelijke groet,

Geachte heer, mevrouw,
Nog een kleine toelichting aan het uitvaartcentrum, je mag trots zijn op de heer Hilhorst. Zeer goed in zijn werk en een luisterend oor. Goede persoonlijkheid, suggesties, netjes en aardig, etc etc. Mvgr. ..

Beste heer Hilhorst,
Wij de familie …… willen jouw en de collega’s danken voor jullie geduld, warmte en goede zorgen in een voor ons pikzwarte tijd. Mede door jullie hebben wij deze periode met een goed gevoel kunnen afsluiten.

BEDANKT

Geachte heer Hilhorst,
Een week geleden was u op een gedenkwaardige wijze in ons leven. In de dagen en maanden die nu volgen zal het gevoel van gemis hierdoor een vorm krijgen die van blijvende schoonheid is. Met heel mijn hart: Dank voor de zo eervolle begrafenis van mijn vader door u geleid. Dat zal onverbrekelijk in mijn gedachten zijn.

 Beste Wim,
…. en ik willen je graag bedanken, voor de begeleiding van de mooie uitvaart van mijn lieve moeder en oma. Onze dank is oneindig. Dank je..

 

Onlangs verzorgde u de uitvaart van mijn moeder. De rustige en vriendelijke wijze waarop u het overleg met mijn vader en mij voerde, de behulpzaamheid bij het ophalen van pastor …, de flexibiliteit bij het wijzigen van afspraken, dat alles laat bij mij een prettige indruk achter. Vader zei na afloop: “het klinkt gek, maar ik vond het een fijne dag”.

 Dag Wim, langs deze weg wil ik je, ook namens .. en .. nogmaals hartelijk bedanken, voor je grote steun, je betrokkenheid en je professionaliteit. Van omstanders heb ik alleen maar lovende reacties gehoord.
Wim tot ziens, maar dan in een andere setting. 

Lieve Wim, ik wil je ontzettend bedanken voor al je hulp en steun bij de uitvaart van …..

 

 

 

Langs deze weg willen wij je bedanken voor je goede begeleiding bij het overlijden van onze dochter … Zondagavond … moesten wij haar laten inslapen omdat er helemaal geen hersenactiviteit was. Maandagmorgen stapte je bij ons de woonkamer binnen. Zo’n gesprek met een wild vreemde is altijd moeilijk. Wij moesten 180 graden om. We hebben het heel erg gewaardeerd dat je diverse malen naar ons toe kwam om het een en ander nog door te spreken en de kaarten af te geven. Uiteindelijk hebben we je leren kennen als een man met gevoel voor humor, die z’n vak verstaat. gelukkig kunnen we af en toe al wel weer lachen en genieten van het leven. Verder zal het verdriet moeten slijten. Dank voor alles..  

Dank namens de gehele familie ….
Je bent een goudeerlijke jongen die zijn vak verstaat. 

Beste Wim, wij willen jou heel erg bedanken voor alles wat je gedaan hebt tijdens en voor de dood van onze mama. …. … 

Geachte heer Hilhorst,
Ik wil u een compliment geven over de uitermate stipte organisatie, de mooie plechtigheid in de kerk en op de begraafplaats. En vooral u zelf, rustig vriendelijk maar met een allesziende oog. U heeft van deze plechtigheid voor ons een prachtige herinnering gemaakt.

Beste heer Hilhorst, het is al weer enkele weken geleden dat u de uitvaart van onze vader heeft verzorgd. Wij waren bewust van de vele media aandacht bij zijn uitvaart, maar u stond als een blok met ondersteuning, gevoel voor humor en een fijne, rustige uitstraling. Topper..

Beste Wim,
…….. en ik willen je nogmaals hartelijk danken voor alle goede zorgen!!
Je bent een topper! Bedankt!!

 

Hoi Wim, wij hadden jouw al persoonlijk bedankt voor het perfecte begeleiden van de crematie van mijn vader en moeder. Wij hadden jouw naam via via, een schot in de roos was dat. Jouw betrokkenheid en vooral jouw actie op het moment dat de auladeuren open gingen bij het verlaten van de aula, dat muziek moment, dat is en blijft een mooie herinnering. Nogmaals dank, ook wij zullen je naam aan anderen doorgeven. Wij zien elkaar!

Beste Wim, We waren erg onder de indruk van je inzet voor ons bij de uitvaart van onze moeder.
Hartelijk dank daarvoor!

 Vandaag is de tweede dag dat mijn zussen en ik onze vader hebben begraven. We zijn alle drie nog niet tot rust gekomen, maar met de tijd zal de pijn verzachten en kunnen we er gemakkelijker mee omgaan. Voor nu willen wij u vanuit de grond van ons hart bedanken voor de goede zorg, de manier waarop u ons ontvangen en begeleid heeft en voor uw warme persoonlijke interactie. U heeft het mogelijk gemaakt dat wij onze vader eervol en mooi konden begraven. Precies zoals wij in gedachten hadden. Ook zijn wij zeer te spreken over het feit dat u op het laatste moment nog met ons meedacht, door de leden van de Motorclub de kist te laten dragen. Tevens wil ik u persoonlijk bedanken voor de moedige woorden die u mij nog op het laatste moment toesprak. Ik denk dat iedereen, die u begeleidt, tevreden en dankbaar mogen zijn met u als hun begeleider. Nogmaals dank voor alles en God zegent u. Fi–, G..& S..